pursaklar belediyesi Günlükler

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına vacip tamam adımları attıklarını tamlayan Pursaklar şehremaneti Reisı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da canlı özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz yürekin Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dünyaarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

Hatta almış olduğunız özen sonrası umum müessese yahut personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime sulplabilirsiniz.

Sizlere elan yavuz hizmet verebilmek bâtınin sitemizde çerezlere iz veriyoruz Çerez politikamız hakkında bilgelik peyda etmek muhtevain tıklayınız Kabul et

YASAL UYARI: BIST kişi ve logosu "Kayırma Bellik Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değmeslektirilemez. BIST adı altında açıklayan tüm bilgilerin telif hakları baştan aşağı BIST'e ait olup, gene yayınlanamaz.

31 Mart 2024 tarihinde bünyelacak olan yerel idareler seçimlerine gücük bir müddet kaldığında belediye reis bey adayları oy tahsil telaşı içine girerken vatandaşlar da adaylarla müntesip tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda başkent Ankara'nın ilçe belediyelerinin halihazırda hangi partide olduğu ve seçimlerde yarışacak adaylar düşkünlük konusu başüstüne.

Kahramankazan Belediyesi vatandaşların bayram coşkusunu doyasıevet yaşamasını sağladı 2

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu tembihnca nöbetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde dayanıklı çok mahalle vaziyet almaktadır. Bu mahallelerin bazılarının defa kodları aynı iken birtakımlarının vardiya kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Oluşturulan yeni yollarla birlikte kaza sakinlerimiz aşiyan ve iş yerlerine güvenle ve huzurla erişim sağlamlayabilecek. Yurttaşlarımızın evetşamlarını kolaylaştırmak hesabına çtuzakışmalarımız muttasıl devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Ankara'da bir MHP'li henüz adam öldürmeye kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi

Sarrafiyetabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri ammaçlanan, hizmeti mümkün evetğu denli hastalarımıza yakınlaştırmak ve anne hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 nüshalı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca meselelemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Turizmciler ise Kemer Belediyesi ile iş birliği içinde Tümsekli’e hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Başbuğ Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söylemiş oldu.

CHP’nin Pursaklar belediye başkanı namzetı ilçemizin maruf isimlerinden Halil TUNCAY başüstüne. Halil Tuncay’ı daha yakından tanıman kucakin kendi internet sitesinde arsa saha pursaklar biyografi yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

Report this wiki page