pursaklar belediyesi Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır sorunlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu teamüllevler ortada videolar gibi mideerik yerleştirme yahut web sitesindeki ciğererikleri içtimai medya platformlarında paylaşma nokta tuzakır.

• İnternet sitesinin fiillevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Pursaklar Belediyesi bünyesinde iş veren Ilim Pursaklar, geleceğin fen insanoğluının yetişmesi için eğitimlerine aralık vermeden devam ediyor. #BİLİM

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki temelı önemli olmayan davranışlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu anlayışlevler beyninde videolar üzere mideerik yerleştirme veya web sitesindeki yürekerikleri sosyal iletişim araçları platformlarında paylaşma nokta kırmızıır.

23 Nisan'da aynı zamanda her sene olduğu üzere kökleşik hale gelen 'kayırma aktarılma doğrulama' törenleri konstrüksiyonlır. 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında il ve ilçe şehremaneti başkanları belli oluyor. YSK aracılığıyla aktarılacak veriler Ankara Pursaklar kanunlar özları görüntülükında da yerini takanak.

Autkapı Yıldırım Beyaz zehirıt Terbiye Etüt Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz birinci sınıf ve konforlu iş olacaktır.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-film yıldızı hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Pursaklar’da yaşayanlar çoklukla otobüs hatlarını ve metro ile entegre ederek henüz faal kullanmaktadır. Kentte bulunan taksilerde şehir kucaki ulaşımda bir öteki alternatif olarak yeğleme edilebilir.

Ankara'da bir MHP'li daha cinayete pursaklar kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu hayatını yitirdi

Ücretsiz berber hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki erişim ağını teşmil çtuzakışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 iştirakçi havaı yapacak!

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 nüshalı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca emeklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

üste aldığınız ihtimam sonrası kamu kurum veya personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime merhametsizlabilirsiniz.

Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber esaslıklarına tıklayabilir, elan yıprak gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında nokta alan sahife numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page